Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1200 TL bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Kulağımdan düşmeyen, yüksek ses kalitesi sunan bir bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Bütçem 1200 TL, kaliteli bir ürün bulursam biraz daha fazla ödeyebilirim.

Ses kalitesi benim için çok önemli, net ve tiz sesler istiyorum. Kulağımdan düşmemesi de şart, spor yaparken bile rahatlıkla kullanabilmeliyim.

1200 TL civarında önerilerinizi bekliyorum 😊

1200 TL bütçenizle spor yaparken de kullanabileceğiniz, yüksek ses kalitesi sunan birçok kulaklık seçeneğiniz var. Sizin belirttiğiniz net ve tiz ses odaklı tercihiniz için Soundcore by Anker serisine veya Sony WF-1000XM4 gibi modellerine bakmanızı öneririm. Ancak, kulaklıkların kulakta kalma performansı kişiden kişiye değişebildiği için, yorumları ve kullanıcı deneyimlerini detaylı incelemeniz faydalı olur. Bütçenizi biraz aşsanız bile, daha uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün elde etmiş olursunuz. Karar vermeden önce farklı marka ve modellerin ses örneklerini dinleyerek kendi tercihinizi belirleyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri