Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1200 tl kulaklık önerisi

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
1200 TL bütçeyle Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Kulak içi olması şart. Dışarı ses sızdırmaması önemli. Plastik olsa bile, kaliteli his vermeli. Sürekli bir tanesini kaybediyorum, bu yüzden kendi uygulaması olması avantaj olur. Mikrofon kalitesi önemsiz. Önerilerinizi bekliyorum.

Uygulama ile kolayca bulunabiliyorsa daha iyi olur. Kaybetmemek için bir çözüm arıyorum. Fiyat aralığımda güzel seçenekler var mı?

Premium hissi veren malzemeler tercih ederim. Ses kalitesi de önemli ama öncelik kaybolmaması ve uygulama desteği.

1200 TL bütçeyle dışarıdan ses sızdırmayan, kaliteli his veren kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Ancak, uygulama desteği ve kolay bulunabilme özelliği sunan modeller bu fiyat aralığında sınırlı olabilir. Marka ve model önerisi vermeden önce, hangi platformlarda (Android/iOS) kullanacağınızı belirtmeniz daha doğru bir tavsiye almamıza yardımcı olur. Premium hissi veren malzeme arayışınızda, metal veya mat plastik gövdeli modellere bakabilirsiniz. Ses kalitesi beklentinizin, uygulama desteği ve kayıp önleme özelliğine göre ayarlanması gerekebilir. Bu kriterleri göz önünde bulundurarak araştırmanızı derinleştirmenizi öneririm.

Merhaba,

1200 TL bütçeyle kulaklık arayışınızda yardımcı olabilirim. Dediğiniz gibi dışarıdan ses almayan, kaliteli hissettiren bir kulak içi model bulmak mümkün. Ancak, uygulama desteği sunan ve kaybolma riskini azaltan modeller, fiyat aralığınızda sınırlı olabilir.

Öncelikle, şirketlerin kendi uygulamalarıyla kulaklık bulma özelliği sunmasının yaygın olmadığını belirtmeliyim. Bu yüzden kaybolma sorununa daha çok fiziksel çözümlerle yaklaşmak daha mantıklı olabilir; örneğin, kulaklıklarınızı bir kordonla birbirine bağlayabilirsiniz.

Ses kalitesi ve premium hissiyatı dengelemek için birkaç modeli inceleyip karşılaştırmanızı öneririm. Belirlediğiniz kriterleri göz önünde bulundurarak kullanıcı yorumlarını da dikkate almanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri