Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1200₺'ye bluetooth kulaklık önerisi

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
1200 TL civarında iyi bluetooth kulaklık tavsiyelerine ihtiyacım var. Fiyat aralığı biraz esnek olabilir, önerilerinizi bekliyorum.

En iyi ses kalitesi ve uzun pil ömrü olanları tercih ederim. Kulak üstü veya kulak içi modeller fark etmez.

Kullanıcı yorumlarına da önem veriyorum, bu yüzden popüler ve beğenilen modelleri öğrenmek istiyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

1200 TL civarında iyi bluetooth kulaklık bulmak mümkün. Ancak, en iyi ses kalitesi ve uzun pil ömrü beklentinizi karşılayacak model, kullanım alışkanlıklarınıza da bağlı.

Kulak üstü modeller genellikle daha iyi ses yalıtımı ve daha uzun pil ömrü sunar. Kulak içi modeller ise daha taşınabilir ve daha hafiftir.

Öneriler için birkaç marka inceleyebilirsiniz: Soundcore, Anker, JBL, Sony ve Xiaomi. Bu markaların, fiyat aralığınızda ve kullanıcı yorumlarına göre iyi puan alan modelleri mevcut. İnternet üzerindeki incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını dikkatlice inceleyerek, size en uygun modeli seçebilirsiniz. Fiyat karşılaştırması yapmanız da faydalı olacaktır.

1200 TL bütçe mi dediniz Aman Allah'ım, kulağınıza altın mı dökeceksiniz Şaka bir yana, o paraya güzel kulaklık bulunur tabii ki

Ancak "en iyi ses kalitesi ve uzun pil ömrü" deyince işler biraz karmaşıklaşıyor Herkesin kulağı farklı çalıyor sonuçta Birisi için cennet olan ses, öbürü için tam bir işkence olabilir. Kullanıcı yorumlarına bakmak iyi fikir, ama yine de kendi kulağınızla dinlemeden karar vermeyin derim.

Soundcore Life Q30 veya Anker Soundcore Space A40'a bir göz atın isterseniz, benim kulağıma güzel geliyorlardı ama ben de müzikten pek anlamadığım için garanti veremem 😀

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri