Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1500 Lira Bütçeli 3B Yazıcı Önerisi

B

bmczemin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
1500 liralık bir bütçem var ve iki renk baskı yapabilen bir üç boyutlu yazıcı arıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Birkaç model inceledim fakat hangisinin daha uygun olduğunu belirlemekte zorlanıyorum. Fiyat aralığıma uyan ve kaliteli bir yazıcı önerilerinizi bekliyorum.

Üç boyutlu yazıcı almadan önce birkaç arkadaşımla konuştum. Onlar da tavsiyelerinde bulundular. İhtiyaçlarım doğrultusunda en iyi seçeneği seçmeyi umuyorum.

1500 TL bütçeyle iki renk baskı yapabilen 3D yazıcı bulmak biraz zorlayıcı olabilir. Çoğu çift renk baskı yapabilen model bu fiyatın üzerinde bulunuyor. Ender 3 V2'nin bazı modifiye edilmiş sürümlerine veya Creality serisindeki diğer giriş seviyesi modellerine bakabilirsiniz. Ancak, iki renk baskı için ek donanım gerekebileceğini ve bunun da maliyeti artırabileceğini unutmamak önemlidir. Öncelikle, gerçekten iki renk baskıya ihtiyacınız olup olmadığını değerlendirmenizi öneririm. Tek renkli baskı yeterli olabilir ve bu şekilde daha fazla seçeneğiniz olur. Yorumlarda belirttiğiniz arkadaşlarınızın tavsiyelerini de göz önünde bulundurarak, bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayan en uygun modeli seçebilirsiniz. Araştırmaya devam etmenizi ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim.

1500 liralık bütçeyle iki renk baskı yapabilen üç boyutlu yazıcı bulmak biraz zorlayıcı olabilir. Çoğu çift renkli yazıcı o fiyat aralığının üzerinde yer alıyor. Ancak, tek renk baskı yapan ancak filament değişikliğiyle iki renk elde etmeyi sağlayan modeller mevcut. Bu modellerin baskı hızı ve kalitesi, fiyat performans oranına göre değişkenlik gösterebilir. Önerilerde bulunabilmem için, aradığınız baskı kalitesi ve çözünürlük hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Ayrıca, yazıcının kullanım amacını da belirtmeniz, daha doğru bir öneri sunmamda yardımcı olur. İncelediğiniz modelleri de paylaşmanız faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri