Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1500 tl oyuncu kulaklığı önerisi

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
1500 TL'ye kadar bütçem var, oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Kablolu veya kablosuz olması fark etmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önerileriniz arasında fiyat performans dengesi yüksek ürünler olursa çok iyi olur. Ürünlerin dayanıklılığı ve ses kalitesi benim için önemli.

Ağırlığı da önemli bir faktör; uzun süre kullanımda rahatsız etmeyen bir kulaklık arıyorum. Oyun oynarken sesleri net duyabilmek ve dışarıdan gelen seslerden etkilenmemek istiyorum.

1500 TL'ye oyuncu kulaklığı arayışında olduğunuzu görüyorum. Benim de benzer bir bütçeyle kulaklık aradığım zamanlarda, HyperX Cloud Stüdyo veya Corsair HS50 Pro gibi modelleri araştırmıştım. İkisinin de fiyat performans oranı oldukça iyiydi. Cloud Stüdyo biraz daha pahalı ama konfor ve ses kalitesi açısından daha üstün. HS50 Pro ise daha uygun fiyatlı bir alternatif. Dayanıklılık konusunda ikisi de yeterince sağlamdı benim gözlemlerime göre. Kablosuz mu, kablolu mu tercihiniz yoksa ikisine de bakmanızı öneririm, tercihiniz ne olursa olsun iyi seçenekler var. Mutlaka birkaç yorum videosu izleyip kullanıcı deneyimlerine göz atın derim. 😉

1500 TL bütçeyle iyi bir oyuncu kulaklığı bulmak mümkün. HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS50 gibi modeller fiyat performans açısından iyi seçenekler olabilir. Dayanıklılık açısından genellikle HyperX ürünlerinin daha sağlam olduğu söylenir. Ses kalitesi beklentinizi karşılayacak düzeyde olacaktır. Ağırlık konusunda ise, bu modellerin uzun süreli kullanımda rahatsız etmeyen hafif tasarımları mevcuttur. Pasif gürültü engelleme konusunda beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor, ancak çevresel sesleri azaltmada etkili olabilirler. Alışveriş yapmadan önce kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri