Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1700 TL altı kulak üstü kulaklık önerisi

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
1700 TL'nin altında iyi bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Şu an kullandığım Gamenote H2033D mikrofonlu kulaklık, FPS oyunlarında sesleri net algılamama engel oluyor. Ses konumlandırması yetersiz kalıyor.

Kulaklık pedleri de aşırı derecede soyuluyor, bu yüzden dayanıklı, pedleri soyulmayan bir kulaklık istiyorum. Yeni kulaklığın uzun süreli kullanımda sorun çıkarmamasını ve konforlu olmasını umuyorum.

Oyun deneyimimi iyileştirecek, kaliteli bir kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1700 TL civarında.

1700 TL altında iyi bir kulaklık bulmak zor olabilir ama mümkün! FPS için iyi ses konumlandırması önemli. HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS35 Stereo gibi seçeneklere bakabilirsin. Benim daha önce kullandığım bir kulaklığın pedleri de soyulmuştu, bu yüzden dayanıklılık konusunda sana katılıyorum. Bu modellerin genel olarak dayanıklılık konusunda daha iyi yorumlar aldığını gördüm. Özellikle HyperX'in kulaklık pedlerini değiştirmek de nispeten kolay. Yorumları okuyarak karar vermeni tavsiye ederim, herkesin kulağı ve tercihi farklı sonuçta 😊

1700 TL altındaki bütçenizle oyun deneyiminizi iyileştirecek birkaç kulaklık önerim olabilir. Ses konumlandırması ve net ses algılaması için HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS50 gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu modeller genel olarak dayanıklılık ve konfor konusunda olumlu yorumlar alıyor. Kulaklık pedlerinin soyulması sorununu ortadan kaldırmak için, yedek ped satın alınabilirliğini de kontrol etmenizi öneririm. Ancak, beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını görmek için kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini detaylı olarak okumanız faydalı olur. Fiyat karşılaştırması yapmanız da doğru bir seçim olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri