Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1700 tl'ye kulak üstü kulaklık önerisi

S

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
Spor yaparken kullanmak için 1600-1700 TL bütçeyle kulak üstü kulaklık arıyorum. Bass performansı benim için çok önemli, spor sırasında bass kalitesinin düşmemesi gerekiyor.

Gürültü engelleme özelliği (noise cancelling) olması da büyük artı olur. Müzik dinlemek için de kullanacağım için kaliteli bir ses deneyimi istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. İyi bir ürün önerisiyle karşılaşmak umudundayım.

1600-1700 TL bütçeyle spor için bass odaklı kulak üstü kulaklık arayışınızda birkaç marka ve model inceleyebilirsiniz. Sony, JBL ve Beats markalarının bu fiyat aralığında spor kullanımına uygun, güçlü bas performansı sunan ve gürültü engelleme özelliği bulunan modelleri mevcut. Ancak, yoğun spor aktivitelerinde kulaklığın terlemeye ve darbelere karşı dayanıklılığına da dikkat etmeniz önemlidir. Ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını detaylı olarak incelemenizi öneririm. Bazı modellerin su geçirmezlik dereceleri daha yüksek olabilir, bu da spor esnasında avantaj sağlayabilir. Karar vermeden önce birkaç farklı modelin teknik özelliklerini karşılaştırmanız faydalı olacaktır.

Merhaba,

1600-1700 TL bütçeyle spor için bass odaklı kulak üstü kulaklık arayışınızda sana yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle hem kaliteli ses hem de güçlü bass performansı sunan seçenekler mevcut. Gürültü engelleme özelliği de istediğin gibi birçok modelde bulunuyor. Özellikle Sony ve JBL markalarına bakmanı öneririm, araştırmanı derinleştirdiğinde güzel sonuçlar elde edeceğine eminim. İyi bir seçim yapacağına inanıyorum 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri