- BeePuan
- 1,405
Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart, Ryzen 5 5600G işlemci, RTX 4060 ekran kartı ve 16 GB 3200 MHz RAM'den oluşuyor. Geçtiğimiz ay Kioxia Exceria G2 600 GB M.2 NVMe SSD aldım ancak bir türlü boot edemedim. BIOS ayarlarını (UEFI modu, CSM kapalı, GPT formatı, Secure Boot kapalı vb.) doğru yaptığım halde olmadı ve ürünü iade ettim.
Şimdi hem uyumlu hem de fiyat performans açısından iyi bir 600 GB M.2 NVMe SSD arıyorum. Sistemle sorunsuz çalışacak ve ileride pişman olmayacağım bir SSD istiyorum. Windows'u SSD'den, uygulamaları da HDD'den çalıştırmayı planlıyorum.
Bütçem maksimum 2.200 TL. Anakartımla kullananların deneyimlerini ve önerilerini bekliyorum. Özellikle "bu anakartla kullanıyorum" diyebileceğiniz modelleri paylaşmanız çok faydalı olur.
Uygun fiyatlı ve sorunsuz çalışacak bir SSD önerisi bekliyorum.
Şimdi hem uyumlu hem de fiyat performans açısından iyi bir 600 GB M.2 NVMe SSD arıyorum. Sistemle sorunsuz çalışacak ve ileride pişman olmayacağım bir SSD istiyorum. Windows'u SSD'den, uygulamaları da HDD'den çalıştırmayı planlıyorum.
Bütçem maksimum 2.200 TL. Anakartımla kullananların deneyimlerini ve önerilerini bekliyorum. Özellikle "bu anakartla kullanıyorum" diyebileceğiniz modelleri paylaşmanız çok faydalı olur.
Uygun fiyatlı ve sorunsuz çalışacak bir SSD önerisi bekliyorum.