- BeePuan
- 1,224
22 bin TL civarında bir bütçeyle yeni bir laptop arıyorum. Siyah renk istiyorum. 12 yıllık Lenovo G50-70'im hala çalışıyor ama artık yetersiz kalıyor. Lenovo'dan memnunum, Lenovo V15 G3 veya G4 serilerine bakıyorum. AMD işlemcili bir model düşünüyorum, AMD Ryzen 7 olabilir. RAM konusunda ise 16 GB, 24 GB veya hatta 40 GB seçenekler var, hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Farklı marka ve modeller de önerirseniz sevinirim.
Lenovo dışında Asus, Acer gibi markaların da benzer özelliklerde modelleri var, bunlara da bakabilirim. Öncelikli ihtiyacım uzun ömürlü ve performanslı bir cihaz. Oyun oynamak için değil, günlük işlerim ve hafif video düzenleme için kullanacağım.
Bu bütçeye uygun, önerilerinizi bekliyorum. Hangi RAM miktarının benim için yeterli olacağı konusunda da fikrinizi almak isterim.
Lenovo dışında Asus, Acer gibi markaların da benzer özelliklerde modelleri var, bunlara da bakabilirim. Öncelikli ihtiyacım uzun ömürlü ve performanslı bir cihaz. Oyun oynamak için değil, günlük işlerim ve hafif video düzenleme için kullanacağım.
Bu bütçeye uygun, önerilerinizi bekliyorum. Hangi RAM miktarının benim için yeterli olacağı konusunda da fikrinizi almak isterim.