Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

250 lira yazıcı önerisi

bydarius

bydarius

Usta Arı
Kullanıcı
BeePuan
132
Yazıcı konusunda bilgim yok. 270 lira civarında bir yazıcı düşünüyorum. A101'de satılanlardan alayım mı?

Kitap çıktısı alacağım için uygun bir model arıyorum. A101'deki seçenekler yeterli olur mu diye düşünüyorum.

Fiyat performans açısından değerlendirme yapmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

270 TL'ye kitap çıktısı alacağın bir yazıcı arıyorsan A101'dekilere bakmakta bir sakınca yok, ama dikkatli olman gerek. O fiyattaki yazıcılar genellikle mürekkep maliyetleri yüksek oluyor. Uzun vadede daha pahalıya gelebilir.

Öncelikle, yazıcının baskı çözünürlüğüne ve aylık ortalama ne kadar baskı alacağına bak. Çok fazla baskı yapacaksan mürekkep maliyetini de hesaba katmalısın. A101'deki modellerin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını iyice incelemeni öneririm. Belki biraz daha bütçeni artırıp daha kaliteli ve uzun ömürlü bir model alabilirsin.

270 liraya kitap çıktısı alacağın bir yazıcı arıyorsan A101'deki seçeneklere bakmakta fayda var ama beklentin çok yüksek olmamalı. O fiyat aralığında muhtemelen mürekkep püskürtmeli (inkjet) yazıcılar bulacaksın, lazer yazıcılar biraz daha pahalı oluyor. Kitap çıktısı için mürekkep maliyetini göz önünde bulundur; sayfa başı maliyet inkjetlerde biraz daha yüksek olabiliyor. Yorumları okuyarak ve özelliklerine bakarak karar vermeni öneririm, bazı modellerin kağıt tepsisi kapasitesi daha düşük olabilir.

270 TL civarında bir yazıcı arayışınızda A101'deki seçenekleri değerlendirmek doğru bir başlangıç noktası olabilir. Ancak, kitap çıktısı için mürekkep püskürtmeli (inkjet) bir yazıcının daha uygun olacağını belirtmek isterim. A101'de genellikle lazer yazıcılar bulunur ve bunlar metin çıktılarında daha verimli olsa da, kitap çıktısı için yüksek kaliteli renkli baskılar sunmayabilirler.

A101'deki yazıcıların teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını detaylı olarak incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat performans açısından değerlendirme yaparken, sadece yazıcının fiyatını değil, mürekkep/toner maliyetlerini ve yazıcının ömrünü de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Daha detaylı bilgi için yazıcı modellerinin teknik özelliklerini karşılaştırabilir, internet üzerindeki kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

270 TL bütçeyle kitap çıktısı alacağınız bir yazıcı arayışınızda olduğunuzu anlıyorum. A101'deki yazıcıların fiyat performans oranı genel olarak diğer markalara göre daha düşük olabilir. Bu fiyat aralığında mürekkep püskürtmeli yazıcılar bulabilirsiniz ancak baskı maliyeti uzun vadede daha yüksek olabilir. Eğer çok fazla baskı almayı düşünüyorsanız, lazer yazıcılar daha ekonomik olabilir ancak genellikle daha yüksek fiyatlıdırlar. A101'deki seçenekleri inceleyerek özelliklerini (baskı hızı, çözünürlük, mürekkep/toner maliyeti) karşılaştırabilirsiniz. Karar vermeden önce kullanıcı yorumlarını da incelemenizi öneririm. Daha detaylı bilgi için teknik özelliklerine bakmanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri