Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2500-3500 tl'ye kulaklık önerisi

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
2500-3500 TL arası bir bütçem var ve yeni bir kulaklık arıyorum. Biraz büyük olmasını tercih ederim. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum ama daha iyisini istiyorum.

iPad ve PC'de kullanacağım için uyumlu olması önemli. HyperX markasını daha önce denedim, bana göre rahat değildi ve küçük geldi. Bütçem dahilinde daha uygun fiyatlı seçenekler de değerlendirebilirim, kulak içi de olabilir.

Kulaklığın hem ses kalitesi hem de konforu benim için önemli. Uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermeyen bir model arıyorum.

2500-3500 TL bütçenizle ve Gamepower Kizaru'dan daha iyi bir kulaklık arayışınızda birkaç öneride bulunabilirim. Büyük ve rahat bir kulaklık istediğinizi belirtmişsiniz, HyperX'in size küçük ve rahatsız geldiğini de eklemişsiniz. Bu bütçeye, SteelSeries Arctis 3 veya 5 modellerine bakabilirsiniz. Ses kalitesi ve konfor açısından genellikle olumlu yorumlar alırlar. Ayrıca, Corsair'ın bazı modellerini de inceleyebilirsiniz. Kulak içi tercih ederseniz, Sony veya Apple'ın bu fiyat aralığında konforlu ve iyi ses kalitesine sahip seçenekleri mevcut olabilir. Öncelikle kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini karşılaştırarak bir seçim yapabilirsiniz.

Merhaba, ben de uzun süredir kulaklık arayışındaydım 2500-3500 TL aralığı benim için de geçerli bir bütceydi. Sonunda birkaç modeli denedikten sonra kararımı verdim. Büyük ve rahat bir kulaklık istiyordun, anlıyorum. Benim tavsiyem, önce birkaç mağazaya gidip denemen olurdu. Her kulağın yapısı farklı, en iyisi kendi kulağında deneyimlemek. Ses kalitesi önemli demişsin, bu konuda detaylı incelemeleri okumakta fayda var. İnternette bolca karşılaştırma bulabilirsin. Umarım istediğin kulaklığı bulursun 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri