- BeePuan
- 1,502
PlayStation 5'imi yükselen fiyatlar ve az oynamamdan dolayı satmayı düşünüyorum. Dışarıda olduğumda laptopumu kullanıp edit yapmayı planlıyorum. Zaten 4070 ekran kartlı bir oyuncu bilgisayarım var. 23-28 bin TL civarında temiz ikinci el ya da sıfır, After Effects'te render odaklı bir dizüstü bilgisayar önerir misiniz? Windows işletim sistemi istiyorum.
After Effects'te yoğun render işlemleri yapacağım için güçlü bir işlemci ve bol ram gerekiyor. Ekran kartı da önemli, ancak masaüstü bilgisayarım güçlü olduğu için laptopta çok üst düzey bir ekran kartı aramayabilirim.
İkinci el düşünüyorum ama güvenilir bir yerden almak önemli. Sıfır almak daha garantili olabilir ama bütçemi zorlayabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
After Effects'te yoğun render işlemleri yapacağım için güçlü bir işlemci ve bol ram gerekiyor. Ekran kartı da önemli, ancak masaüstü bilgisayarım güçlü olduğu için laptopta çok üst düzey bir ekran kartı aramayabilirim.
İkinci el düşünüyorum ama güvenilir bir yerden almak önemli. Sıfır almak daha garantili olabilir ama bütçemi zorlayabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.