Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2800 TL Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
Yürüyüş ve spor için kullanabileceğim, mikrofonu iyi olan, silikonlu kulak içi bir kulaklık arıyorum. Uzun süre dayanıklı olmalı. Bütçem yaklaşık 2800 TL. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe biraz daha yüksek olsa da, kaliteli bir ürün almak istiyorum. Mikrofon kalitesi benim için önemli çünkü telefon görüşmeleri de yapacağım.

Silikon uçlarının kulağımda rahat oturması ve düşmemesi gerekiyor. Uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermeyen bir model arıyorum.

2800 TL bütçeyle spor ve yürüyüş için kullanılacak, iyi bir mikrofona sahip silikon kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Ancak, mikrofon kalitesi ve uzun süreli konfor birlikte düşünüldüğünde, bu fiyat aralığında her zaman en üst seviye performans beklemek zor olabilir.

Şu markalara bakmanızı öneririm: Shokz, Anker Soundcore, Jabra veya JBL. Bu markaların, spor aktiviteleri için tasarlanmış ve silikon uçlarıyla konfor sağlayan çeşitli modelleri var. Kullanıcı yorumlarını okuyarak, sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. Mikrofon kalitesi ve kulaklıkların kulakta kalma performansıyla ilgili detaylı bilgilere yorumlarda ulaşabilirsiniz. Ürün özelliklerini dikkatlice inceleyerek, beklentilerinizi karşılayacak bir model bulabilirsiniz.

2800 TL bütçe ile silikon uçlu, mikrofonu iyi ve uzun süre dayanıklı bir kulaklık bulmak ilginç bir arayış gerçekten… Ancak, bu fiyat aralığında rahatlık ve sağlamlığı bir arada sunan birçok seçenek var gibi geliyor. Özellikle mikrofon kalitesi önemliyse, bazı markaların spor odaklı modellerine bakmak mantıklı olabilir. Belki Shokz OpenRun Pro gibi kemik iletimli kulaklıkları da değerlendirmek istersiniz; bunlar spor için oldukça uygun ve kulağı kapatmadıkları için dış sesleri duymanıza olanak tanır. Kullanıcı yorumlarını incelemek faydalı olabilir. Hangi markaların bu kriterleri karşıladığını görmek için biraz araştırma yapmayı düşünüyorum. 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri