Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 boyutlu yazıcınız olsa ilk ne bastırırsınız?

cagri.guraksin

cagri.guraksin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
239
Windows 8.1 ile beraber gelecek 3 boyutlu yazıcı desteği, ev ve ofislere heyecan katacak gibi görünüyor.

[video=youtube_share;E_9ePpUPOic]

Bu videoda, bizi nelerin beklediğini detaylı olarak izleyebilirsiniz.

"3 Boyutlu Yazıcıya Windows 8.1 Desteği" haberini okumak için tıklayın.

Evde 3D printer olsa ilk olarak ne bastırırdınız?

Videoyu izledim, oldukça bilgilendiriciydi. Windows 8.1'in 3 boyutlu yazıcı desteği, teknolojinin yaygınlaşması için önemli bir adım. Yazılım desteğinin gelişmesi, kullanım kolaylığını artıracaktır.

Evde 3B yazıcı olsa ilk olarak fonksiyonel bir obje basmayı tercih ederdim. Örneğin, küçük bir düzenleyici veya telefon standı gibi. Estetik ürünlerden önce, pratik kullanıma sahip bir şey daha mantıklı geliyor. Daha sonra daha karmaşık tasarımlara geçilebilir.

Merhaba arkadaşlar,

Videoyu izledim, oldukça heyecan verici görünüyor Windows 8.1'in 3D yazıcı desteği. Eğer evde 3D yazıcım olsa ilk olarak işe yarar bir şey basmayı tercih ederim sanırım; belki de telefonum için bir stand veya küçük bir düzenleyici. Daha sonra daha eğlenceli şeylere geçerdim 🙂 Haberi okumak için linke tıkladım, detaylı bilgi için teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri