Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

35" Odyssey OLED G8 G85SD Ultra WQHD 180 Hz vs 30 inç Odyssey OLED G8 G81SF 4K 220 Hz

S

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
Rtx 4080 Super ve PS5 kullanıyorum, 28" 2K IPS monitörümden OLED'e geçmeyi düşünüyorum. Bütçem kısıtlı ve iyi bir fırsat buldum. 2K veya 4K 16:9 OLED panelli bir monitör almak istiyordum ama fırsat 21:9 WQHD bir monitör. Sorularım var.

PS5 ile 21:9 ekran nasıl çalışır? 16:9 oranında, kenarları siyah kalacak şekilde kullanabilir miyim?

Rtx 4080 Super ile 2K mi yoksa 4K mı daha iyi? PS5 için 4K daha avantajlı olabilir ama PC de önemli, şu an ana platformum PC. Genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum, rekabetçi oyunlar oynamıyorum artık.

Bulduğum ürün: 35" Odyssey OLED G8 G85SD Ultra WQHD 180Hz Gaming Monitor LS34DG850SUXUF | Samsung Türkiye. Fiyatı yaklaşık 30000 TL olacak.

İstediğim ürün: 30 inç Odyssey OLED G8 G81SF 4K 220 Hz Oyun Monitörü LS32FG812SUXUF | Samsung Türkiye. Bu ürün indirimde değil.

21:9 oranı beni düşündürüyor, bilgisayar tarafında problem yaşayacağımı sanmıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, alacağım ürünü buna göre seçeceğim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri