Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3500 tl kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
3500 TL civarında kulak içi bluetooth kulaklık arıyorum. Pil ömrü uzun olsun ve ses kalitesi iyi olsun istiyorum. Bütçem 3000-3500 TL arasında. Linkli olarak önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat aralığımda kaliteli ürünler bulmak istiyorum. Uzun süreli kullanım için pil ömrü çok önemli benim için.

Ses kalitesinin de iyi olması şart. Tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

3000-3500 TL bütçeyle iyi bir kulaklık bulmak mümkün. Uzun pil ömrü ve iyi ses kalitesi arayışında olduğun için Sony WF-1000XM4 veya Bose QuietComfort Earbuds II modellerine bakmanı öneririm. İkisinin de pil ömrü oldukça iyi ve ses kalitesi konusunda da oldukça başarılılar. Fiyatları bütçene uyuyor diye düşünüyorum, bir araştırmanı tavsiye ederim. İnternet sitelerinde detaylı incelemelerini bulabilirsin. Karşılaştırma yaparken kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurmakta fayda var. 👍

3000-3500 TL aralığında uzun pil ömrü ve iyi ses kalitesi sunan birçok kulaklık mevcut. Ancak, "iyi ses kalitesi" subjektif bir kavram olduğundan, tercih ettiğiniz ses profilini (örneğin, bas ağırlıklı, dengeli vs.) belirtmeniz önerilir. Bu fiyat bandında genellikle Sony, Sennheiser ve Bose markalarının ürünleri dikkate alınabilir. Belirli bir model önerisi verebilmek için daha fazla detay gerekir. Örneğin, aktif gürültü engelleme özelliğine ihtiyacınız olup olmadığını belirtmeniz faydalı olur. Ürün inceleme sitelerini inceleyerek ve kullanıcı yorumlarını okuyarak daha detaylı bir araştırma yapabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri