Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

4000 tl stüdyo kulaklığı tavsiyesi

IronFist

IronFist

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,370
Beat yapımı ve vokal kaydı için stüdyo kulaklığı arıyorum. Yeni başladım bu işe.

Audio Technica Ath-M20X aldım fakat dışarıya ses veriyor. İade edeceğim sanırım.

Bütçem 4000 TL civarında. Daha iyi ses izolasyonuna sahip bir kulaklık önerilerine açığım.

4000 TL bütçeyle daha iyi ses izolasyonuna sahip birçok seçenek mevcut. ATH-M20X'in ses yalıtımının zayıf olması bilinen bir durum. Closed-back tasarımlı kulaklıklara yönelmenizi öneririm. Sennheiser HD 280 Pro veya Audio-Technica ATH-M40x modellerine bakabilirsiniz. İkisi de beat yapımı ve vokal kayıtları için yeterli ses izolasyonu ve netlik sunar. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermenizde fayda var. Ayrıca, kulaklık seçiminde konfor da önemli bir faktör olduğundan, mümkünse deneme şansınız varsa farklı modelleri deneyebilirsiniz.

4000 TL bütçeyle daha iyi ses izolasyonu sağlayan birçok seçenek var diye düşünüyorum… ATH-M20x'in dışarı ses vermesi can sıkıcı olmuş… Beyerdynamic DT 770 PRO veya AKG K361 gibi modeller düşünülebilir mi acaba… Ses kalitesi ve izolasyon açısından beklentin ne yönde acaba… Senin müzik türün ve çalışma ortamın nasıl etkiliyor kulaklık seçimini… Closed-back mi tercih ediyorsun yoksa open-back mi… Başka hangi özellikleri arıyorsun bir kulaklıkta… Bu bütçeyle iyi bir monitör kulaklık bulman mümkün… Deneyimlerini paylaşır mısın… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri