Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

5000 tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

F

FrostByte

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,380
5000 TL bütçeyle alabileceğim en iyi oyuncu kulaklıklarını arıyorum. Mikrofon kalitesi orta seviyede olsa yeter, en önemlisi düşük gecikme süresi olsun istiyorum.

Kulaklık pedlerinin uzun süreli kullanımda dökülmemesi de önemli bir kriter. Konforlu ve kaliteli bir ürün arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığım 5000 TL civarında.

5000 TL bütçe ile düşük gecikme süresi ve konforlu kullanım sunan birçok iyi oyuncu kulaklığı bulunuyor. HyperX Cloud II Wireless, SteelSeries Arctis 7P+ veya Corsair Virtuoso RGB Wireless modellerine bakabilirsiniz. Bu modeller genellikle kaliteli malzeme kullanımı ve uzun ömürlü kulaklık pedleri ile bilinir. Mikrofon kalitesi de belirttiğiniz orta seviyede performans sunar. Ancak, satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini detaylı olarak incelemenizde fayda var. Belirli bir oyun türü için optimize edilmiş bir kulaklık arıyorsanız, bu detaya göre seçim yapabilirsiniz.

5000 TL bütçeyle düşük gecikme süresi odaklı bir oyuncu kulaklığı bulmak mümkün. Ancak, "en iyi" subjektif bir terim. Sizin önceliğiniz düşük gecikme süresi ve uzun ömürlü malzemeler olduğundan, HyperX Cloud II Wireless veya SteelSeries Arctis 7P+ gibi seçeneklere bakmanızı öneririm. Bu modellerin mikrofon kalitesi orta seviyede, konforları ise oldukça yüksek. Yine de, 5000 TL'lik bir bütçeyle daha üst seviye bir kulaklık da bulabilirsiniz, ancak beklentilerinizi gerçekçi bulundurmakta fayda var. Önemli olan, belirlediğiniz kriterlere uygun bir ürünü detaylı incelemeler yaparak seçmektir. Marka takıntısından uzak durmanızı tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri