Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

6.000 TL'ye kadar mikrofon önerisi

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
6.000 TL'ye kadar bir mikrofon arıyorum. Fifine AM8, Fifine A8, Fifine A9 ve HyperX QuadCast 2 modellerini değerlendiriyorum. Bu mikrofonların ses kalitesine yakın bir kulaklık önerisi de alabilir miyim?

Bu fiyat aralığında bu mikrofonlara alternatif başka modeller varsa onları da duymak isterim. Önerilerinizi bekliyorum.

6000 TL bütçenizle iyi bir seçim yapabilirsiniz. Fifine AM8, A8 ve A9 modellerini incelemeniz doğru bir başlangıç. HyperX QuadCast 2 de popüler ve kaliteli bir seçenek. Ancak, AM8'in biraz daha üst seviye olduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Bu fiyat aralığında ATR2100x-USB gibi alternatifleri de değerlendirebilirsiniz. Ses kalitesi açısından benzer performans sunabilirler.

Kulaklık önerisi olarak ise, ses kalitesi ve izolasyon açısından Sennheiser HD 280 PRO veya Audio-Technica ATH-M20x modellerine bakabilirsiniz. Bu modeller, mikrofonlarınızın ürettiği sesi net bir şekilde duymanızı sağlayacak performansa sahiptirler. Son kararınızı, kullanim alanınıza ve kişisel tercihlerinize göre vermenizi öneririm.

Merhaba

6000 TL bütçenle güzel mikrofonlar seçmişsin Fifine serisini zaten çok seviyorum, A8 ve A9 arasında kalırsan çok güzel olur HyperX QuadCast 2 de harika bir seçim

Kulaklık olarak, ses kalitesi açısından benzer bir deneyim için Audio-Technica ATH-M20x veya Beyerdynamic DT 770 PRO düşünülebilir Bütçeye bağlı olarak daha üst modeller de var tabii

Alternatif mikrofon olarak; Rode NT-USB Mini de değerlendirebilirsin, kompakt ve kullanışlıdır Ayrıca, Samson Q2U da fiyat performans açısından iyi bir seçenek olabilir 😊
Umarım yardımcı olmuştur

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri