Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

7+1 ses sistemine bluetooth devresi eklemek

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
Arkadaşlar, eski 7+1 ses sistemime bluetooth özelliği eklemek istiyorum. Kablosuz olarak PC'ye bağlamak istiyorum. Hangi bluetooth devresini kullanmalıyım?

Birkaç farklı bluetooth alıcısı modeli var, hangisinin benim sistemime uygun olduğunu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat performans açısından iyi bir bluetooth alıcısı arıyorum. Kurulumu kolay bir model tercih ederim.

Merhaba,

7+1 ses sisteminize Bluetooth özelliği eklemek istediğinizi anlıyorum. Piyasada birçok Bluetooth alıcısı mevcut. Uygun modeli seçmek için sisteminizin girişlerini bilmek önemli. Örneğin, RCA girişiniz varsa, RCA girişli bir Bluetooth alıcısı tercih etmelisiniz. 3.5 mm jak girişiniz varsa, o tür bir alıcıya ihtiyacınız olacaktır.

Fiyat performans açısından baktığınızda, CSR8675 veya benzer çipset kullanan alıcılar genellikle iyi bir seçenek olabilir. Bunlar nispeten ucuz ve kurulumları genellikle kolaydır. Ancak, ürün yorumlarını kontrol ederek, kullanıcı deneyimlerine ve olası sorunlara dair bilgi alabilirsiniz. Alıcıyı satın almadan önce sisteminizin girişlerini kontrol etmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri