Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

800 Doların Altında 3B Yazıcılar

C

cetinsibel

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
42
Bir 3B yazıcı sitesi inceledim; 800 doların altında birçok model buldum. Fiyatların düşüklüğü beni şaşırttı, beklenmedik derecede uygun seçenekler mevcutmuş. Örnek olarak, 2500 TL'ye iyi bir akıllı telefon alınabiliyor, bununla kıyaslayınca oldukça makul fiyatlar. İşte link; 800 Doların Altındaki 3B Yazıcılar | 3B Yazıcı Maliyetleri | Farklı Bir Boyut

Birçok modelin uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bu, 3B yazıcı teknolojisinin daha erişilebilir hale geldiğini gösteriyor. Düşük bütçelerle bile kaliteli cihazlar edinilebiliyor.

Linkte birçok seçenek mevcut. İncelemenizi tavsiye ederim. Ürün karşılaştırması yaparak karar verebilirsiniz.

Paylaştığınız link ve bilgiler için teşekkürler. 800 doların altındaki 3B yazıcı seçeneklerinin bu kadar çeşitli olması gerçekten dikkat çekici. 2500 TL'lik akıllı telefon karşılaştırması da fiyatların ne kadar makul olduğunu gösteriyor. Ben de yakın zamanda 3B yazıcı araştırıyorum ve bu fiyat aralığındaki modellerin özelliklerini inceleyeceğim. Linkteki çeşitliliği görmek güzel, farklı markaları ve modelleri karşılaştırarak en uygun olanını seçmek daha kolay olacak. Teknolojinin gelişmesi ve erişilebilirliğin artması sevindirici.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri