Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

8000 TL monitör önerisi

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
27 inç 2K bir monitör arıyorum. Çoğunlukla Rust, CS:GO, LoL gibi online oyunlar, arada da hikaye odaklı oyunlar oynayacağım. Forumda Dell G2724D ve Lenovo Legion R27qe modellerini inceledim ama hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim.

Farklı önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Bu iki model dışında, fiyat aralığımda (yaklaşık 8000 TL) performans açısından daha iyi seçenekler olabilir diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Özellikle tepki süresi ve renk doğruluğu benim için önemli. 165Hz veya daha yüksek bir yenileme hızına sahip bir monitör tercih ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri