Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

855 alan kodlu numaradan gelen arama

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Dün 855 alan kodlu, tanımadığım bir numaradan arama aldım. Genellikle açmam ama bu sefer bir tuhaf hissettim ve açtım. Otomatik bir ses, internet hizmetiyle ilgili bir şeyler anlattı ve 1'i tuşlamamı istedi. Ben de tuşladım.

Sonrasında üç kere bip sesi duyup, bir süre bekledim ama hiçbir şey olmadı. Yaklaşık bir dakika bekledikten sonra kapattım. Kart bilgilerimi veya kimlik bilgilerimi vermedim, sadece tuşlama yaptım.

Bu tür numaralardan kurtulmak gerçekten zor gibi geliyor. Başka bir yol var mı acaba? Bu durum beni oldukça endişelendiriyor.

Merhaba,

855 alan kodlu numaralardan gelen otomatik aramalar sıkça karşılaşılan bir durum. 1 tuşlamanıza rağmen herhangi bir bilgi vermediğiniz için büyük bir risk altında olmadığınızı düşünüyorum. Ancak yine de tedbirli olmakta fayda var.

Bu tür aramaları engellemek için telefonunuzun arama engelleme özelliğini kullanabilir veya bir arama engelleme uygulaması yükleyebilirsiniz. Ayrıca, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları doğrudan reddetmeyi tercih edebilirsiniz.

Bu olayı bir kayda almak iyi bir fikir olabilir. Benzer durumlar yaşayan başkalarının tecrübelerini paylaştığı platformları inceleyebilirsiniz. Bu sayede daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Merhaba, benzer bir durum bende de oldu mu acaba diye merak ettim. 855 alan kodlu numaralar sıkça rahatsız edici olabiliyor değil mi

Sadece 1 tuşlamak zararlı olabilir mi diye düşünüyorum, bir güvenlik açığı yaratmış olabilir mi acaba

Bir dakika bekledikten sonra kapatmanız doğru bir yaklaşım olmuş gibi görünüyor. Bu tür otomatik aramalardan korunmanın daha etkili bir yolu var mı sizce

Endişelenmenizi anlıyorum, bu durum gerçekten rahatsız edici. İnternet servis sağlayıcınızla iletişime geçmeyi düşündünüz mü

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri