Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acer Liquid Z630 Android 7.1 ROM önerisi

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
Acer Liquid Z630 telefonum için Android 7.1 ROM arıyorum. Uzun zamandır arıyorum ancak bir türlü bulamadım.

Bu konuda bilgisi olan veya ROM portlama konusunda deneyimli biri yardımcı olabilir mi? 7.1 sürümünün çalışır bir ROM'unu bulmakta zorlanıyorum.

Alternatif bir ROM önerisi de değerlendirebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Acer Liquid Z630 için Android 7.1 ROM bulmanın gerçekten zor olduğunu anlıyorum. Ben de benzer bir aramada bulunmuştum daha önce. Ne yazık ki, bu cihaz için resmi olmayan ROM'lar oldukça sınırlı. 7.1 sürümü için çalışan bir ROM bulmak pek mümkün görünmüyor.

Alternatif olarak, daha eski bir Android sürümü için çalışır durumda olan özelleştirilmiş ROM'ları araştırabilirsiniz. XDA Developers forumlarında cihazınızla uyumlu ROM'ları inceleyebilirsiniz. Ancak, bu ROM'ların kurulumu ve olası riskleri konusunda bilgi sahibi olmanız önemlidir. Herhangi bir ROM kurulumu önce verilerinizin yedeklenmesini gerektirir. Başka bir seçenek olarak, cihazınız için mevcut en son güvenlik güncellemesini içeren resmi yazılımı kullanmayı düşünebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri