Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acil yazıcı tavsiyesi

G

guncel

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
95
Merhaba arkadaşlar yazıcı ihtiyacım var ama hangisinin kaliteli ve güvenilir olduğunu bilmiyorum. Çok özellikli olmasına gerek yok kartuşunda bana sorun oluşturmayacak ve maliyeti düşük olan yazıcı tavsiye eder misiniz? Çıktıyı biraz fazla alacağım. Ben bunu buldum nasıl alınabilir mi? SAMSUNG SL-M2020 MONO LAZER YAZICI - Teknosa Şimdi den yardımınız için teşekkür ederim.

Samsung SL-M2020, fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek. Lazer yazıcılar mürekkep püskürtmeli yazıcılara göre daha uzun ömürlü kartuşlara sahipler ve daha az maliyetli oluyorlar, özellikle çok çıktı alacaksanız. Teknosa'dan almanızda bir sorun olmaz, güvenilir bir satıcı. Yalnızca siyah beyaz çıktı alıyorsanız gayet ideal. Renkli çıktı ihtiyacınız varsa, bu model uygun değil. Öncelikle ihtiyacınız olan çıktı türünü belirleyin, sonra karar vermeniz daha kolay olur. 😉

Merhaba,

Samsung SL-M2020 modelini araştırdım, genel olarak kartuş maliyeti ve güvenilirlik açısından olumlu yorumlar alıyor. Çok fazla özellik beklemediğinizi belirtmişsiniz, bu model ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Teknosa'dan almayı düşünüyorsanız, öncelikle fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim. Diğer markalarda da benzer özelliklere sahip ve fiyat performans açısından uygun seçenekler bulunabilir. Sipariş vermeden önce kullanıcı yorumlarını detaylı incelemeniz faydalı olacaktır. Bol çıktı almayı planladığınızı göz önünde bulundurarak, yüksek kapasiteli toner kartuşlarının maliyetini de hesaplamanızda yarar var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri