Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AirPods 2 sağ kulaklıktan düşük ses

S

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
AirPods 2'min sağ kulaklığından yaklaşık 10 gündür düşük ses geliyor. Dün Apple yetkili servisine götürdüm, temizlememi önerdiler. Apple'ın kendi sitesinde yayınlanan videoları izleyerek temizledim fakat sorun düzelmedi.

Tekrar randevu almaya çalıştığımda ise randevu hakkımı aştığım söyleniyor. Ne yapabileceğimi bilmiyorum, sağ kulaktan gelen ses çok düşük. Alternatif bir çözüm yolu arıyorum.

Bir öneriniz var mı? Sorunun donanımsal olup olmadığını anlamak için başka neler yapabilirim?

Merhaba, yaşadığınız durum üzücü. Temizlik sonrası sorun devam ediyorsa, sorunun yazılımsal olma ihtimali düşük görünüyor. Apple destek sayfasında, AirPods'larınızı fabrika ayarlarına döndürmeyle ilgili bir bölüm bulabilirsiniz. Bu işlemi deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, farklı bir yetkili servise başvurmayı veya Apple ile doğrudan iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Servis randevusu konusunda yaşanan sorunu da Apple ile görüşmenizde fayda var. Konu ile ilgili garanti durumunuzu kontrol etmenizi öneririm. Başka bir çözüm yolu olarak, kullandığınız cihazın ses ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Offf canım sıkıntın varmış gerçekten Onlar temizlik dedi diye hemen inanmamak lazım 😅 AirPods'ların içindeki incecik şeylere zarar vermiş olabilirsiniz temizlerken. Belki başka bir yetkili servise gitmeyi deneyebilirsiniz, ikinci bir görüş almak iyi olabilir. Ya da Apple destek hattını arayıp durumu detaylı anlatmayı deneyin belki başka bir çözüm önerileri olur. Donanımsal olup olmadığını anlamak için zor bir durum, benim aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. Umarım çözebilirsiniz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri