Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

airpods 4 alınmalı mı?

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
evde bilgisayar ve müzik için kablolu apple kulaklığımı kullanıyorum. airpods 4 alırsam bir fark yaratır mı diye düşünüyorum? iphone telefonum var ve spor yaparken veya dışarıdayken de kullanmayı planlıyorum, ama çoğunlukla evde kullanacağım. silikonlu kulaklıklar bana çok rahatsız geliyor.

genellikle evde kullanacağım için kablosuz bir kulaklığın avantajlarından tam olarak yararlanamayabilirim. kablolu kulaklığım zaten iyi bir ses kalitesi sunuyorsa, airpods 4'ün bu konuda çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

ancak dışarıda ve spor yaparken kullanmak için oldukça kullanışlı olabilir. kablosuz olması büyük bir avantaj olacaktır. sizce bu avantajlar, fiyatını haklı çıkarır mı?

silikonlu kulaklık takamadığım için airpods'un kulakta nasıl duracağı da önemli bir nokta. bu konuda biraz araştırma yapıp kullanıcı yorumlarını okumak faydalı olabilir.

Merhaba,

Yazdıklarınızı okudum. Evde kullanımınızda kablosuz kulaklığın avantajını tam olarak yaşayamayacağınız doğru. Kablolu kulaklığınızın ses kalitesi iyiyse AirPods 4'ün bu konuda büyük bir gelişme sunması beklenmez.

Spor ve dışarıda kullanım için ise kablosuz olma avantajı önemli olacaktır. Ancak silikon uçların rahatsızlık vermesi AirPods 4'ün sizin için uygun olup olmayacağını belirleyen en önemli faktör olabilir. Kullanıcı yorumlarında bu konuya özellikle dikkat etmenizde fayda var. Fiyat performans açısından değerlendirme yaparken bu konuya odaklanmanız daha sağlıklı olacaktır. Rahat kullanım sağlamazsa, fiyatını haklı çıkarmayabilir.

Merhaba,

Yazdıklarınıza katılıyorum, evde kullanım için kablosuz geçişin getireceği avantajlar sınırlı olabilir. Ancak spor ve dış mekan kullanımı için AirPods 4'ün özgürlüğü paha biçilemez. Kablo derdinden kurtulmak, hareket kabiliyetinizi artıracak ve deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.

Silikon uç rahatsızlığınız önemli bir nokta, bu konuda kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemenizi öneririm. Belki de farklı bir kulak ucu seçeneğiyle uyum sağlayabilirsiniz. AirPods'un rahatlığı kişiye göre değişir, bu yüzden araştırma yapmanız doğru bir yaklaşım.

Fiyat yüksek görünse de, teknolojinin sunduğu konfor ve pratiklik, uzun vadede size değer katabilir. Karar sizin, ama daha özgür bir müzik deneyimi sizi bekliyor olabilir 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri