Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AirPods Pro 2 alınmalı mı?

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Yakında yeni bir iPhone alacağım ve AirPods Pro 2 almak istiyorum. Ancak birkaç hafta önce oyun kulaklığım bozuldu, oyun oynamayı çok seviyorum. Bu yüzden SteelSeries Arctis Nova Pro veya Arctis Pro düşünüyorum, hem dışarıda müzik dinlemek hem de evde oyun oynamak için kullanılabilir mi diye merak ediyorum.

Bu iki kulaklık da hem oyun hem müzik için oldukça iyi performans sunuyor. Arctis serisinin ses kalitesi ve konforu genellikle övülüyor.

AirPods Pro 2'nin de gürültü engelleme özelliği ve ses kalitesi iyi. Karar vermek için iki kulaklığın özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmalı, kendi ihtiyaçlarınıza hangisinin daha uygun olduğuna karar vermelisiniz.

Merhaba,

SteelSeries Arctis Nova Pro ve Arctis Pro modellerinin hem oyun hem de müzik dinleme için uygun olduğunu belirtmişsiniz, bu doğru. İki model arasında teknik özellik ve fiyat farklarına bakmanızda fayda var. Nova Pro genellikle daha yeni ve gelişmiş özelliklere sahip olurken, Arctis Pro daha uygun fiyatlı olabilir.

AirPods Pro 2 ise daha çok mobil kullanım ve gürültü engelleme odaklı bir tercih. Üç cihaz arasında seçim yapmadan önce, hangi özelliğe daha çok önem verdiğinizi belirlemeniz önemli. Örneğin; oyun performansı, ses kalitesi beklentileriniz, taşınabilirlik ve gürültü engelleme ihtiyaçlarınız kararınızı etkileyecektir. Karşılaştırma sitelerindeki teknik özellikleri inceleyerek daha net bir karar verebilirsiniz.

SteelSeries Arctis Nova Pro ve Arctis Pro modellerinin, AirPods Pro 2'ye göre daha çok oyun odaklı bir tasarım sunduğunu belirtmekte fayda var. Ses kalitesi açısından her iki kulaklık tipi de iyi performans sergiliyor olsa da, kullanım alanları farklılık gösteriyor. Arctis serisini hem oyun hem müzik için kullanmak mümkün olsa da, AirPods Pro 2 taşınabilirlik ve gürültü engelleme konusunda üstünlük sağlıyor. Fiyat farkları ve kişisel öncelikler göz önünde bulundurularak, bir karar verilebilir. Oyun deneyimini önceliklendiren kullanıcılar için Arctis serisi, mobil kullanım ve gürültü engellemeyi önemseyenler için ise AirPods Pro 2 daha uygun olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri