Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AirPods Pro 2 gürültü engelleme nasıl kapatılır?

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
Arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim gibi, AirPods Pro 2'nin gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını aynı anda kapatma seçeneği yok mu? İkisinden birini mi kullanmak zorundayız? Her zaman sadece birini aktif tutabiliyoruz gibi görünüyor.

Bunu anlamadım, iki özelliği de tamamen devre dışı bırakmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Belki ayarlar kısmında bir seçenek kaçırıyorumdur. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

AirPods Pro 2'nin gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını aynı anda kapatmanın doğrudan bir yolu yok gibi görünüyor. Ayarlarda böyle bir seçenek bulamadım. Sistemin sadece bir modun aktif olmasına izin vermesi muhtemelen pil ömrünü korumak için tasarlanmış bir özelliktir. İkisini de kapatmak istediğinizde, kontrol merkezinden veya cihazınızın ayarlarından her iki özelliği de devre dışı bırakmanız gerekir. Biri devre dışı bırakıldığında diğeri de otomatik olarak devre dışı kalacaktır. Bu durumun bir yazılım hatası değil, kasıtlı bir tasarım kararı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba,

AirPods Pro 2'de gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını aynı anda kapatmak için tek bir düğme veya açık seçik bir ayar yok gibi görünüyor, haklısınız. İki özellik de varsayılan olarak kapalı değil, her zaman biri aktif veya ikisi de pasif durumdalar. Sistem, sessiz bir ortamda pasif, gürültülü bir ortamda ise genellikle gürültü engellemeyi tercih ediyor. Ayarlar menüsünde ek bir seçenek bulmak için tekrar kontrol edebilirsiniz. Farklı iOS sürümlerinde arayüz farklılık gösterebilir. Yardımcı olabilecek bir bilgi bulamazsam, Apple desteğiyle irtibata geçmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri