B450M Pro-M.2 Max anakartım var. Dün bilgisayarıma iki kez format attım. Sonrasında Windows güncellemeleri çok yavaştı, RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp taktım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda anakartta CPU ışığı yanmaya başladı. Birkaç çözüm denedim.
Güç kablosunu değiştirdim, farklı prizlere taktım ve birkaç kez fişten çekip taktım. Anakartı çalıştırmadan önce güç kaynağını da fişten çektim.
RAM'leri silgiyle temizleyip tekrar taktım, kasayı da temizledim. İşlemciyi çıkarıp taktım, yeni termal macun sürdüm.
BIOS pilini çıkarıp taktım. CPU güç kablosunu da kontrol ettim, çıkarıp tekrar taktım. Tüm kabloları kontrol ettim.
BIOS pilini çıkardıktan hemen sonra taktım, beklemem gerekiyordu mu acaba?
Güç kablosunu değiştirdim, farklı prizlere taktım ve birkaç kez fişten çekip taktım. Anakartı çalıştırmadan önce güç kaynağını da fişten çektim.
RAM'leri silgiyle temizleyip tekrar taktım, kasayı da temizledim. İşlemciyi çıkarıp taktım, yeni termal macun sürdüm.
BIOS pilini çıkarıp taktım. CPU güç kablosunu da kontrol ettim, çıkarıp tekrar taktım. Tüm kabloları kontrol ettim.
BIOS pilini çıkardıktan hemen sonra taktım, beklemem gerekiyordu mu acaba?