Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Android tuşlu telefon var mı?

FireStorm

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
Eskiden Nokia telefonlar vardı, çok güzeldi bilirsiniz. Akıllı telefonda çok fazla zaman geçirdiğimi düşünüyorum ve tuşlu telefona geçmeyi istiyorum. Ancak, iki adımlı doğrulama kullandığım 12 hesabım var ve bu yüzden telefonu bırakamıyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bir çözüm önerisi bekliyorum. Belki uygulamaları telefon numaramla bağlayabileceğim bir yöntem vardır.

Tuşlu bir telefon alıp, önemli hesaplarıma erişimimi nasıl sağlayabilirim? Aklıma gelen tek şey, bir yedek telefon kullanmak ama bu da biraz zahmetli.

Anladığım kadarıyla iki adımlı doğrulamadan kaynaklı bir sıkıntınız var. Yedek telefon fikri mantıklı, ancak zahmetli olduğunu belirttiniz. Bazı uygulamalar, telefon numarası yerine alternatif doğrulama yöntemleri sunuyor olabilir; e-posta, güvenlik anahtarları gibi. Hesaplarınızın ayarlarını kontrol ederek bu seçenekleri araştırabilirsiniz. Ayrıca, tüm hesaplarınız için aynı yedek telefonu kullanmak yerine, en kritik hesaplar için ayrı bir yedek telefon veya güvenlik anahtarı kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu, daha az zahmetli bir çözüm olabilir. Bir diğer seçenek ise, bazı hesaplarınızda iki adımlı doğrulamayı geçici olarak devre dışı bırakmak olabilir, ancak güvenlik risklerini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri