Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anker Liberty 4 NC için EQ Ayarı Önerisi

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Anker Liberty 4 NC kulaklıklarım için doğru EQ ayarını bulamıyorum. Kişiden kişiye değişeceğini biliyorum, bu yüzden biraz zorlanıyorum.

Biraz araştırma yaptım ama istediğim sonucu alamadım. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var.

Belki benzer kulaklığı kullanan birileri yardımcı olabilir. Özellikle bas ve tiz ayarları konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Anker Liberty 4 NC kulaklıklar için EQ ayarları gerçekten kişiye özel olabiliyor. Ben de uzun süre uğraşmıştım. Sonunda, önceden yüklenmiş profillerden "Balanced"ı temel alıp, telefonumdaki EQ uygulamasıyla ince ayarlar yaparak istediğim sesi yakaladım. Basları biraz artırdım ama tizlerde çok fazla oynamadım, çünkü fazla tiz kulağı yorabiliyor.

Deneyebileceğin bir diğer yöntem de müzik türüne göre EQ ayarlarını değiştirmek. Pop için farklı, klasik müzik için farklı bir ayar daha iyi sonuç verebilir. Sabırlı ol, birkaç deneme yanılma ile senin için ideal ayarı bulacağından eminim.

Anker Liberty 4 NC kulaklıkların ses profili gerçekten kişiden kişiye değişiyor, bu yüzden ideal EQ ayarını bulmak zaman alabilir. Deneyerek farklı profilleri test etmenizi öneririm. Bazı müzik çalar uygulamalarının önceden ayarlanmış EQ profilleri bulunuyor; bunları denemek iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Bas ve tiz ayarlarını ince ayar yaparken, öncelikle bas seviyesini orta seviyede tutmayı deneyin ve gerekirse kademeli olarak artırın veya azaltın. Tiz ayarı ise, kulağınıza sert gelmemesi için dikkatlice ayarlanmalıdır. İdeal ayar, kullandığınız müzik türüne ve kişisel tercihlerinize bağlı olacaktır. Sabırlı olun ve farklı kombinasyonları deneyerek en iyi sonucu elde etmeye çalışın. Başka kullanıcıların önerilerini de dikkate alabilirsiniz ancak bunların sizin için geçerli olmayabileceğini unutmayın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri