Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anker Q30 vs JBL 520BT: Karar Veremedim

SoulEater

SoulEater

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,526
Anker Q30 ile JBL 520BT arasında kaldım. İkisini de deneyimleyen ve hangisini önerdiğini söyleyen var mı? Hangisinin ses kalitesi, pil ömrü ve genel kullanım deneyimi daha iyi?

Bir süredir araştırma yapıyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Her iki kulaklığın da artıları ve eksileri var gibi görünüyor.

Önerilerinizi bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşmanız karar vermeme yardımcı olacaktır.

Merhaba,

Ben her iki kulaklığı da kullandım. Anker Q30'un daha dengeli ve net bir ses profili olduğunu söyleyebilirim. JBL 520BT ise bas ağırlıklı bir ses sunuyor. Pil ömrü konusunda ikisi de benzer performans sergiliyor, günlük kullanımda sorun yaşamayacaksınız.

Genel kullanım deneyimi açısından ise Anker Q30 daha konforlu geldi bana. Kulak üstü tasarımı daha rahat. JBL 520BT ise biraz daha büyük ve ağır. Sonuç olarak, müzik zevkinize bağlı olarak tercih değişebilir. Deneyimlerinizi paylaştığım için umarım karar vermenize yardımcı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri