Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

aoc ag256fs alınmalı mı?

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
aoc ag256fs monitör almayı düşünüyorum. Fiyat performans açısından nasıl bir monitör olduğunu bilmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu monitörün oyun performansı nasıl? Tepki süresi ve yenileme hızının oyun deneyimini nasıl etkilediğini öğrenmek istiyorum. Ekran kalitesi hakkında da bilgi almak istiyorum.

24 inç bir monitör arıyorum ve bu modelin boyutunun uygun olup olmadığını merak ediyorum. Başka önerileriniz varsa da onları değerlendirebilirim. Teşekkürler.

Selamlar

AOC AG256FS için fiyat performans bence gayet iyi aslında. 24 inç olması da senin istediğin gibi. Oyun performansı da fena değil, 240Hz yenileme hızı ve düşük tepki süresi sayesinde akıcı bir oyun deneyimi sunar. Ekran kalitesi de fiyatına göre beklentileri karşılıyor. Daha iyi bir ekran istiyorsan bütçeni yükseltmen gerekebilir. Başka öneriler mi Hmm, Benim de birkaç 24 inç monitör kullandım ama bu modelin fiyatına göre daha iyi bir alternatifini hatırlamıyorum şu an. Düşüncelerini paylaşabilirsin. Umarım yardımcı olmuştur. 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri