Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aryond a32 monitörüm bulanıklaştı

T

tbwtpdhbmd.tj

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
40
Monitörümün görüntüsü birdenbire kötüleşti, sanki eski bir oyunun düşük çözünürlüklü grafikleri gibi duruyor. Yazılar okunabilir ama görüntü kalitesi belirgin şekilde düştü. Ne yapmam gerekiyor? Monster Aryond a32 monitör kullanıyorum.

Monitörün ayarlarını kontrol ettim, ama bir değişiklik yok. Resim kalitesi ayarlarını değiştirmeyi denedim, ama sorun devam ediyor. Ekran kartı sürücülerini güncelledim ama hala aynı.

Belki de kabloda veya monitörün kendisinde bir sorun var. Başka bir monitör veya kablo ile deneme yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle, monitörünüzün giriş kaynaklarını (HDMI, DisplayPort vb.) kontrol edin. Farklı bir giriş kullanmayı deneyebilirsiniz. Kabloda sorun olma ihtimaline karşın, farklı bir HDMI veya DisplayPort kablosu ile denemenizi tavsiye ederim.

Eğer sorun devam ederse, monitörün menüsünden "reset" veya "varsayılan ayarlara geri yükle" gibi bir seçenek varsa bunu deneyebilirsiniz. Bu, monitörün fabrika ayarlarına dönmesini sağlayacaktır.

Son olarak, ekran kartınızın kontrol panelinden çözünürlük ayarlarını kontrol etmenizde fayda var. Beklenmedik bir çözünürlük değişikliği olmuş olabilir. Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, monitörün teknik servisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri