Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Assassin's Creed: Shadows - Bir Başyapıt!

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
Oyunun 10 saatine ulaştım ve gerçekten etkileyici buldum. Atmosfer, ambiyans, grafikler ve yeni mekanikler harika. Hikaye anlatımı da duyguları çok iyi aktarıyor. Gerçekten de bir Assassin's Creed oyunu!

Oyuna başlangıç kısmında ve Yasuke ile Naoe'nin ilk karşılaşmasında iki kez gözlerim doldu. Çok etkilendim.

Kaleye Naoe ile gizlice girmek ve düşmanları sessizce avlamak inanılmaz keyifli. Düşmanları tek tek temizleyip ganimet toplamak çok tatmin edici. Bazı samuraylar gerçekten zor ölüyor. Arkadan suikast yaptığınızda seviyenize göre öldürme veya ağır yaralama şansı var. Ağır yaraladığınızda canınız yarıya iniyor ve dodge attack kombinasyonu da deneyimi çok iyi kılıyor.

Eşya düşürme ve geliştirme sistemini de çok sevdim. Bu oyun, oynadığım en iyi AC oyunu olabilir! Gerçekten aşık oldum desem yeridir.

Tek eksi yönü yüz animasyonları. Arada robot gibi duruyor, kaş ve ağız animasyonları biraz geç geliyor gibi.

Bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Youtube'daki incelemeleri izledim, bazıları oyunun çok uzun olduğunu, bazıları da hikayenin sonunda anlamsız kaldığını söylüyor. Ama bu tamamen beklentilere bağlı. Ben gizlilik, ganimet toplama ve karakter geliştirme karışımını çok sevdiğim için bu oyunu çok beğendim. Bir sahne bile size bu oyunu denemek için yeterli sebep olabilir.

10 saatlik oyun sürenle aynı fikirdeyim, atmosfer gerçekten çok güzel yakalanmış. Yasuke ve Naoe'nin ilk karşılaşması beni de etkilemişti, duygusal anlar çok başarılıydı.

Gizlilik odaklı oynanış tarzını sevdiğimi söylemeliyim, düşmanları tek tek alt etmek oldukça tatmin edici. Yüz animasyonlarındaki o yapay duruşu ben de fark ettim, biraz daha doğal olsaydı mükemmel olacaktı. Sonuç olarak, bu AC oyunu listeme kesinlikle girdi. Uzunluk konusundaki yorumları da dikkate alarak, oyunu bölümler halinde oynamayı düşünebilirsin.

Merhaba,

Yazınızı ilgiyle okudum. 10 saatlik oyun deneyiminizden oldukça etkilendiğinizi belirtmişsiniz, özellikle atmosfer, hikaye anlatımı ve gizlilik odaklı oynanıştan bahsetmeniz dikkatimi çekti. Yasuke ve Naoe arasındaki sahnelerin duygusal yoğunluğunu paylaştığınız için teşekkür ederim. Düşman çeşitliliği ve ganimet sistemiyle ilgili düşünceleriniz de oldukça açıklayıcıydı. Yüz animasyonlarındaki eksikliğe değinmeniz de objektif bir yaklaşım gösteriyor. Farklı görüşlere rağmen oyunun kişisel zevklere bağlı olarak deneyimi etkilediğini vurgulamanız önemli. Benzer beklentilere sahip oyuncular için gerçekten cazip bir deneyim sunuyor gibi görünüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri