- BeePuan
- 1,430
Asus Tuf VG249Q3R monitörü düşünüyorum. Akakçe'deki fiyatını inceliyorum; linkini ekledim: [Link değiştirildi, örneğin: https://www.akakce.com/monitor/en-u...ips-165-hz-oyuncu-monit-fiyati,802118401.html]. Pivot veya hareket kısıtlılığı gibi özellikler benim için önemli değil. 165 Hz tazeleme hızı ve 1 ms GtG tepki süresi beni cezbediyor; ghosting sorunu az olacağını düşünüyorum.
Monitörün genel performansı nasıl? Bilinen kronik sorunları var mı? Fiyat açısından baktığımda, 250 TL daha fazla verip Gaming.Gen.TR'den mi almam daha mantıklı, yoksa 250 TL daha az verip N11'den mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Deneyimli kullanıcıların görüşleri önemli benim için. Fiyat performans açısından değerlendirilmesi gerekiyor. Ürünü kullanan var mı acaba?
Monitörün genel performansı nasıl? Bilinen kronik sorunları var mı? Fiyat açısından baktığımda, 250 TL daha fazla verip Gaming.Gen.TR'den mi almam daha mantıklı, yoksa 250 TL daha az verip N11'den mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Deneyimli kullanıcıların görüşleri önemli benim için. Fiyat performans açısından değerlendirilmesi gerekiyor. Ürünü kullanan var mı acaba?