Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

beklenmedik sistem kapanması hatası

G

guneykoredizi

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
86
FiveM oynarken bilgisayarım aniden kapandı Daha önce böyle bir sorun yaşamadım, ağır oyunlarda bile Olay görüntüleyicide "18:58:12, 15.11.2024 tarihinde gerçekleşen önceki sistem kapanışı beklenmiyordu" yazıyordu

Sorunun ne olabileceğini düşünüyorum Sistem güncellemesi veya donanım hatası olabilir belki de Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum

Bilgisayarımın özelliklerini de eklemeliyim belki İşlemci Intel i7 7700HQ, RAM 16 GB DDR4, ekran kartı GTX 1060 6GB Bunların bir sorun yaratıp yaratmadığını bilmiyorum

Merhaba,

Aniden kapanma olayı endişe verici görünüyor. Olay görüntüleyicisinin raporu beklenmedik bir kapanmayı gösteriyor. Sistem güncellemesi sonrasında veya donanım aşırı ısınması nedeniyle oluşmuş olabilir.

Öncelikle, bilgisayarınızın sıcaklığını kontrol etmenizi öneririm. Oyun oynarken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını izleyen bir program kullanabilirsiniz. Sıcaklıklar aşırı yüksekse, soğutma sisteminin yetersiz kalıyor olması muhtemeldir. Toz temizliği yapmayı ve gerekirse işlemci/ekran kartı soğutucularını değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Sistem dosyalarında bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için de bir sistem dosyası denetlemesi yapmanız faydalı olabilir. Donanım arızası da ihtimal dahilinde; RAM veya güç kaynağı sorunları da benzer belirtiler gösterebilir. Bu konularda daha detaylı bilgi için teknik destek forumlarına veya uzmanlara danışabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri