Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgisayarım Aniden Kapanıyor ve Fanlar Çok Hızlı Dönüyor

W

websitetasarim

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
37
YouTube'da veya başka bir uygulama kullanırken bilgisayarım aniden kapanıyor. Monitör gidiyor ve fanlar çok hızlı ve gürültülü dönmeye başlıyor.

Bu durum yaklaşık 15 saniye sürüyor, sonra sesler kesiliyor. Sorunun neden kaynaklandığını anlayamıyorum.

Bilgisayarımın tamamen kapanması ve fanların aşırı hızlanması beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım. Bilgisayarınızın ani kapanması ve fanların aşırı hızlanması genellikle aşırı ısınmadan kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle bilgisayarınızın içini temizlemeniz ve işlemci soğutucu macununun durumunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer tozluysa temiz bir fırça ve basınçlı hava ile temizleyebilirsiniz. Soğutucu macunu kurumuşsa yenisiyle değiştirmek performansı artıracaktır.

Ayrıca, güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını ve donanımlarınızın uyumlu çalışıp çalışmadığını da gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Sisteminizin sıcaklıklarını izleyen bir program kullanarak, hangi bileşenin aşırı ısındığını tespit edebilirsiniz. Bu bilgiler sorunun kaynağını bulmanıza yardımcı olacaktır. Problem devam ederse teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri