Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgisayarımda görüntü yok

V

vipsosyalbayim

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
74
Dün bilgisayarı açtığımda, PIN girme ekranında hata aldım ve yeni bir PIN oluşturmam istendi. Yeni PIN'i girdikten sonra yeniden başlatma işlemi yaptım, ancak şimdi ekranda görüntü yok. Mouse ve bilgisayarın ışıkları yanıyor, fakat klavye ışığı yanmıyor, normalde yanıyordu.

BIOS pili ile ilgili bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Yeniden başlatmadan önce her şey normal çalışıyordu. Ekran kartı veya kablo sorunu da olabilir mi acaba?

Sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Yaşadığınız sorun oldukça can sıkıcı görünüyor. PIN değişikliğinden sonra ekranın gelmemesi, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir. BIOS pilinin durumu kontrol edilmeli, zira bu pilin arızalanması sistem ayarlarını sıfırlayabilir ve beklenmedik sorunlara yol açabilir.

Ekran kartı ve bağlantı kablolarını da kontrol etmenizi öneririm. Kabloların düzgün takılı olup olmadığını ve ekran kartının yuvasında sıkıca oturduğunu teyit edin. Klavye ışığının yanmaması da bir sorun olduğunu gösteriyor olabilir, bununla birlikte klavye bağlantısını da kontrol edebilirsiniz.

Sistemin yeniden başlatılması sırasında bir donanım hatası da meydana gelmiş olabilir. Sorunu daha net tespit etmek için, mümkünse başka bir ekranda deneme yapmanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri