Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bimcell Kullanılır mı?

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Şu an Vodafone kullanıyorum ve 6 GB paket için 300 TL ödüyorum. Arkadaşım Bimcell kullanıyor ve 25+6 GB için 400 TL veriyor, her yerde çekiyor diyor. Normalde Vodafone'da sınırsız tarife alacaktım aylık 1100 TL'ye ama arkadaşım Bimcell'in daha ucuz olduğunu söyleyince, ben de Bimcell'de sınırsız tarife mi alsam diye düşündüm.

Bimcell'in fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünüyorum ama şebeke kalitesi hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Vodafone'dan daha mı iyi, yoksa aynı mı?

Kararsız kaldım. Fiyat farkı oldukça fazla, ama şebeke kalitesi de önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Vodafone ve Bimcell arasında karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. 6 GB için 300 TL ödemeniz ve arkadaşınızın 25+6 GB için 400 TL ödemesi arasında ciddi bir fiyat farkı var. Ancak şebeke kalitesi, fiyat kadar önemli bir faktör.

Bimcell'in fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünmeniz yerinde olabilir. Ancak şebeke kalitesi, konumunuza göre değişkenlik gösterir. Vodafone'un altyapısı genel olarak daha yaygın ve güçlüdür. Bimcell'in kapsama alanı hakkında internette detaylı araştırmalar yapmanızı ve bulunduğunuz bölgedeki kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim.

Sınırsız tarifelerin fiyatlarını karşılaştırırken, veri kullanım alışkanlıklarınızı da göz önünde bulundurmanız önemli. Fiyat farkı yüksek olsa da, ihtiyacınızdan daha fazla veriye sahip olmak size ekstra bir avantaj sağlamayabilir.

Merhaba,

Vodafone'dan Bimcell'e geçiş düşüncenizi anlıyorum. Fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda Bimcell cazip görünüyor. Ancak şebeke kalitesi, kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bulunduğunuz bölgedeki Bimcell kapsama alanını araştırmanızı öneririm. Vodafone'un genellikle daha geniş bir kapsama alanı vardır, bu nedenle bu konuda iyice bilgi edinmeniz faydalı olur. İnternet hız testleri ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek kararınızı daha net bir şekilde verebilirsiniz. Acelecere karar vermeden önce detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri