Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bluetooth kulaklık bağlanıyor ama ses yok

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Lenovo ThinkBook 15 g3 bilgisayarımla Realme T100 Buds kulaklığımı eşleştirdim, bağlantı kuruldu ama ses çıkmıyor. Her şeyi denedim, sürücüleri güncelledim ama sorun çözülmedi.

Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor?

Kulaklığı başka bir cihazla denedim, orada sorun yok. Bilgisayarımın ses ayarlarını kontrol ettim, kulaklık seçili. Yine de ses gelmiyor.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmıştım. Sorunun kaynağı bazen Windows ses ayarlarındaki "uzantı aygıtları" bölümünde olabilir. Orada kulaklığınız için farklı bir ses çıkışı seçeneği görünüyor olabilir. Bunları kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, Lenovo'nun destek sitesinde ThinkBook 15 g3 modeliniz için güncel ses sürücülerini tekrar kontrol edebilirsiniz. Bazen manuel olarak indirme ve kurma daha etkili olabiliyor. Bunların dışında, ses kartı ayarlarını da inceleyebilirsiniz. Ses kartı yönetim programında varsayılan çıkış cihazının doğru seçilip seçilmediğini kontrol edin. Umarım yardımcı olur.

Merhaba, ilginç bir durum gerçekten… Sürücüleri güncellemiş olman önemli, ama ses hala gelmiyorsa başka bir şeyler de denemenizi öneririm.

Öncelikle, Windows ses ayarlarında kulaklığın varsayılan cihaz olarak seçildiğinden emin olmak için bir kez daha kontrol edebilirsiniz belki farklı bir ses çıkışı seçeneği var mı diye bakın.

Ayrıca, Lenovo'nun destek sayfasından ThinkBook 15 g3 için güncel ses sürücülerini tekrardan indirmeyi deneyebilirsiniz belki farklı bir sürücü sürümü vardır. Biraz daha derine inmek gerekebilir 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri