Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bluetooth Kulaklık Gecikmesi

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
Trendyol'dan aldığım taklit AirPods'lar, AAC özellikli ve silikonlu, 2. nesil diye satılan bir ürün. Spotify'dan müzik dinlerken, oyun oynarken veya Instagram'da gezinirken ciddi gecikme ve kasma problemi yaşıyorum. Bu sorun nasıl çözülebilir?

Kulaklıkları farklı uygulamalarda denedim, sorun devam ediyor. Telefonumun Bluetooth ayarlarını kontrol ettim, güncellemeleri de yaptım.

Sorunun kulaklığın kendisinden kaynaklandığını düşünüyorum, çünkü farklı cihazlarla da denedim. Yeni bir kulaklık almaya mı karar vermeliyim yoksa bir çözüm yolu var mı?

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım. Taklit ürünlerde bu tür gecikmelerin yazılım kaynaklı olma ihtimali düşük, genellikle donanımın kalitesinden kaynaklanır. AAC desteği olsa da, kodlama ve Bluetooth çipinin kalitesi düşük olduğundan bu tür sorunlar yaşanabiliyor.

Telefonunuzun Bluetooth ayarlarını kontrol etmeniz iyi olmuş, yazılımsal bir sorun değil gibi görünüyor. Farklı cihazlarla da denediğiniz için sorun kulaklıkta. Yeni bir kulaklık almanız daha pratik bir çözüm olabilir. Taklit ürünlerde garanti veya teknik destek beklemek de zor olur. Ürün kalitesiyle ilgili bir beklenti içine girmemek daha doğru olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri