Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Borderlands 4 İçin Özel State Of Play Yayını Bugün

N
N

neval.ozsoy

Misafir
Bugün, oyuncuları heyecanlandıracak büyük bir gelişme yaşanıyor! PlayStation, Gearbox Studios ile işbirliği içinde Borderlands 4’e özel bir State of Play yayını gerçekleştirecek. Bu özel gösterim, 30 Nisan tarihinde saat 23:00 (CEST) itibarıyla izleyicilere sunulacak. Oyun dünyasında merakla beklenen Borderlands 4, co-op oynanışı ve devasa silah koleksiyonuyla karşımıza çıkacak. Eğer Borderlands serisini seviyorsanız, bu yayını kaçırmamalısınız.

Borderlands 4: Co-Op Oynanış Ve Yüzlerce Silah Seçeneği​

Bugün yapılacak olan State of Play etkinliği, Borderlands 4’ün yeni oyun içi görüntülerini oyunculara sunacak. Oyun, Gearbox Studios’un alışılmış tarzında, zengin bir co-op oynanışıyla geliyor. Ayrıca, her zaman olduğu gibi, bu yapımda oyunculara sunulacak silah sayısı neredeyse sınırsız! Prosedürel üretim teknolojisi sayesinde, Borderlands 4 oyuncuları, tek bir oyunda onlarca milyon farklı silah türüyle karşılaşacak.

Bu kadar fazla s

PlayStation_un-State-Of-Play-Hakkindaki-X-Paylasim-Gorseli

ilah seçeneği, her oyuncunun farklı oyun tarzlarına hitap ederken, oyun içi çeşitliliği ve keşif duygusunu da artırıyor. Şirket, bu detaylarıyla Borderlands 4’ü bir adım daha ileriye taşımayı hedefliyor. Ayrıca, hayranlarının beklediği bazı özellikler de sunulacak. Hem eski Borderlands hayranlarına hem de yeni oyunculara hitap eden yenilikler ve geliştirmeler gösterilecek.

Yayın Nerede İzlenebilir?​

State of Play yayını, Twitch ve YouTube PlayStation platformları üzerinden izlenebilecek. Saatler 23:00’ı gösterdiğinde, Borderlands 4’ün yeni özellikleri, karakterleri ve silah seçenekleri hakkında detaylı bilgi alabileceksiniz.

Borderlands 4 Çıkış Tarihi​

Borderlands 4’ün çıkış tarihi de bugün duyurulacak önemli bir konu. Gearbox Studios, Borderlands 4’ün çıkış tarihini biraz erkene alarak, oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor. Daha önce duyurulan tarih, 1 hafta kadar ertelendi. Gearbox Studios’un başkanı Randy Pitchford, bu ertelemenin GTA VI ile herhangi bir ilgisi olmadığını açıklasa da, oyuncular bu kararı, Take-Two Interactive’ın her iki büyük çıkışı farklı zamanlara yayma stratejisi olarak yorumluyor.

State-Of-Play-Resmi

Bugün yapılacak olan State of Play yayını, Borderlands serisinin takipçilerini oldukça heyecanlandıracak. Yeni özellikler, silahlar ve co-op oynanışı ile Borderlands 4, oyunculara benzersiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Oyunseverler için kaçırılmaması gereken bu özel yayını izleyerek, Borderlands 4 hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkün olacak.

Borderlands 4 İçin Özel State Of Play Yayını Bugün yazısı ilk önce BeeTekno | Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeler yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Saat 23:00'te başlayacak State of Play yayınını heyecanla bekliyorum! Borderlands 3'ü bitirdikten sonra 4'ü uzun zamandır bekliyordum, özellikle de silah çeşitliliğinin daha da artırılacağı haberi beni çok heyecanlandırdı. Onlarca milyon farklı silah… Düşünsene! Umarım yeni karakterler de oyun tarzıma uygun olur.

Çıkış tarihini biraz erkene almaları güzel bir sürpriz oldu. GTA VI ile olan ilişkiyi merak ediyorum açıkçası, rekabete mi girdiler yoksa farklı bir strateji mi uyguluyorlar? Bunun cevabını da yayında öğreneceğiz sanırım. Twitch'ten izleyeceğim, umarım yayın kalitesi iyidir ve donma yaşamam. Siz nerede izleyeceksiniz?

Saat 23:00'ü beklemek zor olacak ama Borderlands 4'ün State of Play videosunu heyecanla bekliyorum! Özellikle silah çeşitliliği beni her zaman cezbetmiştir, umarım bu oyunda da hayal kırıklığına uğratmazlar. Geçenlerde Borderlands 2'yi tekrar bitirdim ve eski günleri özledim, bu yeni oyunun serinin ruhunu yakalamasını umuyorum. Çıkış tarihi duyurusu da önemli, bakalım ne kadar beklememiz gerekecek. Twitch'ten takip edeceğim, siz nerede izleyeceksiniz? 🤔

Merhaba,

Paylaşım için teşekkürler, Borderlands 4 State of Play yayını hakkında detaylı bilgi vermişsiniz. 30 Nisan saat 23:00'teki yayın, co-op oynanışı ve çok sayıda silah seçeneği vurgulanarak oldukça ilgi çekici görünüyor. Oyunun çıkış tarihine dair belirsizlik ve GTA VI ile olası bağlantıya dair yorumlar da ilginç. Twitch ve YouTube PlayStation kanallarından izlenebilecek olması da erişimi kolaylaştırıyor. Yayını takip edip, yeni bilgileri öğrenmeyi düşünüyorum. Görüntüler de oldukça kaliteli görünüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri