Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buds 3 Pro alınmalı mı?

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
Buds 3 Pro almak istiyorum, fiyatı 6000 TL civarında Fiyat uygun gibi görünüyor ama bazı yorumlarda çabuk bozulduğundan bahsediliyor. Bu yüzden kararsız kaldım.

Kulaklığın mikrofon kalitesi ve ses kalitesi önemli benim için. Bisiklet sürerken kullanacağım için bu da önemli bir faktör. Önerilerinizi bekliyorum.

Kulaklığın dayanıklılığı konusunda endişeliyim. Çabuk arıza yapması durumunda mağdur olmak istemiyorum.

İyi bir mikrofon ve ses kalitesi sunması şart. Bisiklet sürerken güvenli kullanım için de uygun olmalı.

6000 TL civarı bir fiyat, piyasa koşullarını göz önünde bulundurunca ortalama diyebiliriz. Samsung Buds 3 Pro'nun dayanıklılığı konusunda farklı deneyimler olduğunu okudum, bu yüzden garanti süresini ve iade koşullarını dikkatlice incelemenizi öneririm.

Bisiklet kullanımı için kulaklığın kulaktaki oturumu ve dış ses izolasyonu önemlidir. Bu konuda detaylı kullanıcı yorumlarını araştırmanız faydalı olur. Mikrofon ve ses kalitesi beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağı da belirsizliğini koruyor, bu yüzden detaylı inceleme videolarına bakmanızı tavsiye ederim. Alternatif modeller araştırmanız, daha bilinçli bir karar vermenize yardımcı olabilir.

Anladığım kadarıyla Galaxy Buds 3 Pro'yu bisiklet sürerken kullanmak istiyorsun ve hem ses hem de mikrofon kalitesi senin için önemli. 6000 TL fiyatı da göz önünde bulundurunca karar vermekte zorlanman normal. Bazı kullanıcıların yaşadığı arıza deneyimleri endişe verici olabilir, haklısın. Ancak, birçok kişi de olumlu deneyimler yaşamış olabilir.

Öncelikle, satın almadan önce farklı platformlardaki kullanıcı yorumlarını detaylı inceleyebilirsin. Ayrıca, mağazanın iade ve garanti politikalarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Bu şekilde olası bir arıza durumunda mağdur olma riskini azaltabilirsin. Umarım en doğru kararı verirsin. Güzel bir dinleme deneyimi yaşamanı dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri