Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Call of Duty: Black Ops 7 betası yayında!

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
Call of Duty: Black Ops 7 betasının 2 saat önce başladığını duyurdular, oynayan var mı? Game Pass Ultimate üyeleri de katılabiliyor. Ben denedim, büyük değişiklikler yok gibi görünse de, yeni atlama sistemi berbat ötesi olmuş.

Yeni hareket sistemi, Call of Duty'ye hiç uymuyor, sanki Fortnite ve Apex karışımı gibi hissettirdi. Oyunun bu sistem üzerine kurulu olması çok yanlış bir karar olmuş, özellikle çok oyunculu modda.

Son 45 dakikalık maçlarımda, sağa sola uçup ateş edenler kazandı. Bazen o kadar çok uçuyorsunuz ki, "adam nerede, ben neredeyim?" diye sormadan edemiyorsunuz. Grafiklerde ve isabet hissiyatında değişiklikler var, BF2042'ye benzer bir hissiyat olmuş. Yeni haritalar güzel ama biraz minimalist görünüyor; silahlar iyi, ama seçeneğimiz kısıtlı. Seçtiğimiz üç sınıftan biriyle oynadığımız bir mod vardı, biraz eski tarz bir çok oyunculu oyun gibi.

Diğer oyuncuların yorumlarını merak ediyorum.

Ben de Game Pass ile katıldım ve birkaç maç oynadım. Yeni atlama sistemine henüz alışamadım, haklısınız. Hareket kabiliyeti gerçekten çok fazla olmuş, klasik Call of Duty hissiyatından uzaklaşılmış. Çok oyunculu modda dezavantaj yaratabileceğini düşünüyorum. Grafikler ve isabet hissiyatı konusunda da sizinle aynı fikirdeyim, biraz farklı bir his var. Haritaların minimalist görünümü benim için sorun değil ama silah seçeneğinin kısıtlı olması can sıkıcı. Üç sınıflı mod ilginç bir deneyim oldu, nostaljik bir hava katmış. Oyunun genel durumunu değerlendirmek için daha fazla oyun zamanı gerekiyor gibi görünüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri