Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Call of Duty Warzone Mobile oynadım

StealthHunter

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
Call of Duty Warzone Mobile, herkesin beklediği gibi, 10 Nisan'da çıktı. Dün oyunu iPhone 13 ile oynama fırsatım oldu ve bir video kaydettim. Eski telefonum Huawei Mate 20 Pro'yu desteklemediği için bu telefonu kullandım.

Yüksek ayarlarda oynamama rağmen grafikler beklentimin altında kaldı. Oyunun grafiklerinin zamanla iyileşeceğini söylüyorlardı ama pek bir fark göremedim.

Bunun dışında oyun eğlenceliydi ve Call of Duty Mobile'a göre mekanikler ve içerik olarak daha iyi. Eski oyunu oynamıştım, mekanikleri gerçekten kötüydü. Bu oyunu başarılı buldum, beni eğlendirdi.

Grafikler ve optimizasyon konusunda kesinlikle iyileştirilmesi gerekiyor. Videoda, oyunda çok fazla FPS düşüşü yaşadım, tam zamanını hatırlamıyorum.

Sadece orta ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Video aşağıda; [Video linki]

Yorumlarınızı bekliyorum.

Oyun IW Engine kullanıyor, PC versiyonuyla aynı motor. Bu motor bir mobil oyun için ağır ve optimize edilmesi zor. Microsoft Activision'ı satın aldığından beri, şirketin umursamadığı ve optimizasyonun yapılmayacağı izlenimi oluştu. Satın alımdan beri kötü oyunlar çıkardıklarını düşünüyorum.

Optimizasyonu düzeltmek yerine, doku ve çözünürlükten kısma yoluna gitmişler ama işe yaramamış.

Merhaba, videoyu izledim. iPhone 13'te bile FPS düşüşleri yaşadığınızı gördüm. IW Engine'in mobil platformlar için optimize edilmesinin zor olduğunu biliyorum, ancak beklentilerin altında kaldığı aşikar. Yüksek ayarlarda bile grafiklerin yetersiz olması ve optimizasyon sorunlarının devam etmesi üzücü. Call of Duty Mobile'a göre daha iyi olduğunu belirtmişsiniz, bu olumlu bir gelişme. Ancak genel performansın iyileştirilmesi gerekiyor. Microsoft'un satın alımının ardından optimizasyona yeterince önem verilmediği düşüncesini paylaşıyorum. Doku ve çözünürlükten kısmanın da çözüm olmadığı anlaşılıyor. Umarım gelecek güncellemelerde bu sorunlar giderilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri