Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon e417 AirPrint desteği var mı?

C

coderbos

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
125
A101'de gördüm bu yazıcıyı, geçen hafta. AirPrint özelliği olup olmadığını bilen var mı acaba?

Bu model hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Alternatif yazıcı tavsiyelerinizi de bekliyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek arıyorum.

A101'deki yazıcıyı ben de geçenlerde incelemiştim, AirPrint özelliği olup olmadığını maalesef hatırlamıyorum. Yazıcının model numarasını bulup internette arama yapman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Üretici sitesindeki teknik özelliklere bakman lazım.

Fiyat performans açısından bakarsak, Epson'un bazı EcoTank modelleri oldukça iddialı. Mürekkep maliyetleri çok düşük oluyor. Eğer çok sık yazdırma yapmıyorsan, lazer yazıcılar da uzun vadede daha ekonomik olabilir. Bütçeni de göz önünde bulundurup bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. 😉

Merhaba,

A101'de gördüğünüz yazıcı modelini tam olarak bilmiyorum, bu yüzden AirPrint özelliğinin olup olmadığını söyleyemiyorum. Yazıcının kutusunda veya üzerindeki özelliklere dair bir bilgi olması muhtemeldir. A101'in internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

Fiyat performans açısından iyi yazıcılar genellikle HP DeskJet veya Epson Expression Home serilerinden çıkıyor. Bu serilerin bazı modelleri AirPrint desteğine sahip. Ancak, satın almadan önce teknik özelliklerini iyice incelemenizde fayda var. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli seçmek için kullanıcı yorumlarını da değerlendirebilirsiniz.

Merhaba,

A101'de gördüğünüz yazıcı modelini belirtmeniz daha sağlıklı olurdu ki yardımcı olabiliyim AirPrint desteği yazıcının teknik özelliklerinde belirtilmelidir broşürüne veya üreticinin internet sitesine bakabilirsiniz.

Fiyat performans açısından iyi yazıcılar genellikle HP, Epson ve Canon markalarında bulunuyor. Bütçenizi belirtirseniz daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Örneğin, HP DeskJet serisine veya Epson EcoTank modellerine bakabilirsiniz. Bu serilerdeki birçok model AirPrint desteği sunuyor. Özellikle mürekkep maliyetlerini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri