Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon E464 vb. çıktı alamama sorunu

B

beetekno2

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
Merhaba benim yazıcım Canon E464 ama bunun benzeri E414 gibi yazıcılarda var neredeyse tamamen aynılar her neyse geçelim benim sorunuma;
benim sorunum yazıcım da hata ışığı (yanında üçgen bir şeklin içerisinde elektrik işareti olan) ve açma düğmesinin yanındaki On ışığı çakar lambalar gibi yani polis lambası gibi sıralı bir şekilde yanıp sönüyor ve ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde fotokopi veya çıktı alamıyorum çözüm önerisinde bulunursanız sevinir
cevaplayan yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba

Canon E464 ve E414 yazıcılar birbirine oldukça benziyor, anlıyorum. Açıklama yaptığınız hata ışığı ve yanıp sönen "On" ışığı, genellikle yazıcının bir donanım problemi yaşadığını gösterir.

Öncelikle yazıcının elektrik bağlantısını kontrol edin, fişinin sıkıca takılı olduğundan emin olun. Ardından, yazıcıyı elektrik prizinden çıkarıp, birkaç dakika bekleyin ve tekrar takmayı deneyin. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, yazıcıdaki mürekkep kartuşlarını ve tonerleri kontrol etmenizde fayda var. Eğer kartuşlar doğru takılı değilse veya boşlarsa bu hataya neden olabilir.

Sorun devam ederse, Canon'un resmi destek sayfasından veya yetkili servisinden yardım almanız gerekebilir. Model numaranız ile detaylı bilgi bulabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri