Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon MF4690PL Tarayıcı Sorunu

A

arayannumarayok

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
126
İyi günler arkadaşlar Win7'de tarayıcımda hiç sorun yoktu yeni güncelleme ile PC'yi Win10'a yükselttim ve yazıcımın tarayıcısını PC'den kontrol edemiyorum. Win10 uyumlu driverleri canonun sitesinden indirerek yükledim yazdırırken hiç bir sorun yok fakat tarama yaptırmak istediğimde program kitleniyor ve yanıt vermiyor hatasi veriyor. Canonun kendi programı, Free scan to pdf, vue scan ve adobe acrobat dc programlarının hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmam gerek.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Donanım hızlandırma ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Bazı uygulamalar bu ayarı varsayılan olarak etkinleştirir ve sorunlara yol açabilir. Devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, yazıcı sürücüsünü tamamen kaldırıp, bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra sorunun devam edip etmediğine bakın. Eğer sorun devam ederse, Windows güncelleme geçmişini inceleyip, yazıcıyla ilgili bir güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Son olarak, farklı bir USB portuna takmayı deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm önerisi bulamazsam bu adımları takip edeceğim.

Merhaba,

Benzer bir durum bende de olmuştu Windows 10 güncellemesinden sonra. Canon sürücülerinin tam uyumlu olmaması olası görünüyor. Öncelikle, yazıcının hem fiziksel hem de USB bağlantısının düzgün olduğunu kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, Windows'un tüm güncellemelerini kontrol edip, varsa yüklemeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, farklı bir USB portunu denemeyi veya farklı bir USB kablosuyla tekrar denemeyi düşünebilirsiniz. Son çare olarak, yazıcının üretici sitesinden en güncel sürücüyü tekrar indirmeyi ve temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olur 🙂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri